والی جدید ولایت لغمان طی مراسمی رسمی معرفی شد

moi-af
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۹:۵۲
شسیش

قاری بختیار معاذ امروز (سه‌شنبه، ۱۴۴۷/۳/۱۶) طی مراسم رسمی از سوی مولوی محمد نبی عمری معاون اول وزارت امور داخله، والی قبلی، اراکین وزارت اطلاعات و فرهنگ و مسوولین و منسوبین ادارات مختلف آن ولایت معرفی و به کارش آغاز نمود.
در مراسم معرفی، والی قبلی و اراکین دیگر خدمت به مردم، قربانی مجاهدین و همکاری ادارات مورد ستایش قرار گرفت.
الحاج قاری بختیار معاذ والی جدید التقرر، در مورد حمایت و همکاری مردم صحبت نموده، حفاظت نظام اسلامی، حل مشکلات موجود و در تقویت کارهای انکشافی خواهان همکاری مردم شد.
او همچنان از باز بودن دروازه های خود به روی مردم اطمینان داد و مشوره های علما را در مورد ترقی و حاکمیت نظام مهم عنوان کرد.
در نشست متذکره، مسوولین و منسوبین ادارات مختلف آن ولایت در مورد کار ها و فعالیت ها، هماهنگی و موارد اداری و امنیتی بحث های همه جانبه صورت گرفت و بخاطر خدمت گزاری هر چی بیشتر برای مردم حاکمیت نظام، تصامیم مهم اتخاذ گردید.