بازداشت یک فرد کلیدی هراس افگنان طالب در ارزگان و کشف و ضبط یک دیپوی تروریستان طالب از منزل این هراس افگن

rahimzai_moi
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۹:۵۰
l

منسوبین پولیس مبارزه با تروریزم قوماندانی امنیه ولایت ارزگان، در نتیجه یک عملیاتی که در مربوطات نقاط مرکزی ولایت ارزگان راه اندازی نموده بودند، یک تروریست طالب را با تعدادی زیادی از سلاح های سبک و سنگین و مهمات آن بازداشت نمودند.

بدنبال بازداشت این هراس افگن نیروهای امنیتی پولیس موفق شدند تا یک انبار بزرگ تسلیحات جنگی هراس افگنان طالب را که در یک "کانتینر" نگهداری می‌نمودند، کشف و ضبط نمایند.

از این ذخیره گاه، دها میل سلاح های مختلف‌النوع سبک و سنگین به شمول؛ سلاح های زیکویک، توپ های 82 ملی متری و 75 ملی متری، راکت اندازهای مختلف‌النوع، بم های دستی، مخابره های مختلف‌النوع، هزاران فیر مرمی سلاح‌های سبک و سنگین، البسه و تجهیزات نظامی بدست پولیس آمده است.

این فرد، در بازداشت پولیس بسر میبرد و تحقیقات بیشتر از وی ادامه دارد.