معین مبارزه با مواد مخدر با رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در کابل دیدار کرد

moi-af
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۴:۱۵
ASD

شیخ عبدالرحمن منیر معین مبارزه با  مواد مخدر، با آقای پُلِک اوک سری (Polleak Ok Serei)، رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد دیدار کرد.
در این دیدار، معین مبارزه با مواد مخدر گفت که تمامی سازمان‌های بین‌المللی، به‌خصوص دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد، تعهدات خویش را در زمینه حمایت از دهقانان از طریق فراهم‌سازی معیشت بدیل و نیز در بخش پیشگیری از مواد مخدر عملی سازند و مبارزه علیه مواد مخدر قربانی اهداف سیاسی نگردد، بلکه این موضوع از دیدگاه حیات، صحت و رفاه بشریت به‌ عنوان یک مسئله حیاتی و انسانی مورد توجه قرار گیرد.
سپس رئیس اداره ياد شده صحبت نموده ضمن تقدیر از فعالیت های معینیت مبارزه با مواد مخدر، تعهد سپرد که در زمینه جلوگیری از مواد مخدر، فراهم‌سازی معیشت بدیل برای دهقانان و تقویت برنامه‌های مربوطه، همکاری‌های بیشتری انجام خواهد داد.