وزارت امور داخله‌ جمهوری اسلامی افغانستان، از حذف نام پولیس ملی افغانستان از فهرست سازمان ملل متحد استقبال می‌کند

jamil-moi
6

اجرا و تطبیق موفقانه پلان عمل پولیس ملی افغانستان برای جلوگیری از استخدام کودکان زیر ۱۸ سال و کاهش خشونت در برابر آنان منجر به حذف نام پولیس ملی افغانستان از فهرست ملل متحد شد.
در گزارش سال ۲۰۲۰ سر منشی ملل متحد استخدام کودکان زیر ۱۸ سال و کاهش خشونت در برابر آنان توسط پولیس ملی افغانستان،‌ موفقیت آمیز خوانده شده است و بر همین اساس نام پولیس ملی افغانستان از فهرست  ملل متحد حذف گردید. 
حذف نام پولیس ملی افغانستان از فهرست سازمان ملل متحد نشان دهنده پیشرفت و انکشاف پولیس ملی افغانستان می باشد.
وزارت امور داخله خود را متعهد به تقویت و تداوم اصلاحات در ابعاد مختلف می‌داند و بر همین اساس در حال تطبیق پلان های اصلاحی در صفوف پولیس ملی می‌باشد.

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۳:۱۷
Background image

فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ﷲ تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست هنگام خویشاوندی، عروسی ها، مصیبت ها و همچنان بازگشت از حج و عمره

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيم الحمدلله ربِّ العٰلمین والصَّلوٰة والسَّلام علٰی سیِّد المُرسلین و علٰی آله و أصحابه أجمعین.

شنبه ۱۴۰۴/۶/۸ - ۱۴:۵۴
Background image

اطلاعیه وزارت امور داخله در مورد وسایط دست راست (اشترنگ در سمت راست)

1: به اطلاع مالکین وسایط دست راست که قبلاً وسایط خود را در کابل و ولایات ثبت و استیکر موقت دریافت کرده‌اند رسانیده میشود که باید از تاریخ نشر این ا

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۴۰
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی پولیس ترافیک

به اطلاع مالکان شرکت‌های ترانسپورتی که وسایط نقلیه‌ی تیز رفتارشان را برای مراسم خوشی( شیرنی خوری، عروسی )، برنامه‌های تفریحی و سایر مناسبات و هم‌چن

بازگشت به اطلاعیه ها