رئیس ارکان معینیت ارشد امور امنیتی وزارت امور داخله با شماری از علمای دینی و بزرگان قومی هموطنان هزاره اهل تشیع دیدار کرد

moi-af
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۴ - ۱۴:۲۰
sadfsa

لوی پاسوال الحاج مولوی حزب‌الله افغان، رئیس ارکان معینیت ارشد امور امنیتی وزارت امور داخله، در دیدار با شماری از علمای دینی و بزرگان قومی هموطنان هزاره اهل تشیع، در مورد امنیت، وحدت ملی و همکاری‌های متقابل گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، علما و بزرگان قومی از خدمات و تلاش‌های نیروهای امنیتی قدردانی کرده و نقش آنان را در تأمین امنیت، صلح و ثبات کشور مهم و ارزنده دانستند.
آقای افغان اطمینان داد که نیروهای امنیتی در زمینه همکاری‌های لازم آماده‌اند و گفت که تمام افغان‌ها اعضای یک خانواده‌اند و تأمین امنیت، ثبات و پیشرفت کشور مسئولیت مشترک همه است.
وی افزود که نیروهای امنیتی متعهد به حفاظت از جان و مال همه هموطنان هستند و در چارچوب اصول اسلامی، به خدمت‌رسانی به تمام اقوام و اقشار کشور ادامه خواهند داد.