در چهارچوب «میثاق امنیتی»؛ چندین تن در پیوند به جرایم از کابل بازداشت شدند

jamil-moi
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۱۲:۲۹
8

در چهار چوب «میثاق امنیتی» منسوبان پولیس قوماندانی امنیه کابل، چندین عملیات را از بهرردیابی و بازداشت مجرمین، در مربوطات کابل انجام دادند که درنتیجه آن، ۱۱ تن را در پیوند به انجام جرایم بازداشت کرده‌اند.
از جمله این افراد؛ دوتن به ارتکاب انتقال سلاح غیرقانونی از ناحیه‌های ششم و بیست‌یکم، دو فرد به ارتکاب کمیشن‌کاری از ناحیه دوازدهم، دو تن در پیوند به فروش مواد مخدر و یک تن دیگر در پیوند به قضیه قتل یک جوان از نواحی دهم وهفدهم، دو تن در پیوند به دزدی‌های مسلحانه و چپاول از ناحیه یازدهم، یکتن به ارتکاب مجروحیت از ناحیه پانزدهم و یک فرد دیگر به ارتکاب دزدی نمبر پلیت از مربوطات ولسوالی شکردره بازداشت شده‌اند.
بر بنیاد گزارش پولیس کابل، در ۲۴ ساعت گذشته، شش رویداد جنائی و دو رویداد تروریستی درمربوطات کابل به وقوع پیوسته است.
منسوبان پولیس قوماندانی امنیه کابل، در چهارچوب «میثاق امنیتی» عملیات‌ها را به هدف‌ ردیابی و بازداشت مجرمین و اخلال گران امن و نظم در کابل شدت بخشیده‌اند.